Telefoon: yannick +32 (0) 487 / 73 95 65 || Mathieu: +32 (0) 495 / 79 24 55
info@ymdbouwwerken.be
 

Over ons

Home » Over ons

Over JMD

JMD is een bouwbedrijf opgericht  in 1997 door de 2 broers José & Mathieu Dewalque.

Nadat zij afgestudeerd waren als bouwvakker zijn ze beiden in de bouwsector aan de slag gegaan als metselaar. Na een aantal jaren in loondienst gewerkt te hebben besloten ze om in 1997 de stap te zetten naar zelfstandige aannemers.

Yannick, zoon van Mathieu, vervoegde in 2008 de rangen zodat ook de opvolging verzekerd is. In 2018 besliste José om zijn carrière in de bouwsector elders voort te zetten.

“Ons hoofddoel blijft kwaliteit afleveren, net zoals service na afloop van het bouwproces. De naservice is voor ons, net als voor onze klanten, zeer belangrijk. Zo streven wij ernaar om binnen de week na contact met ons ter plaatse te gaan om eventuele problemen vast te stellen en op te lossen.”

“Aangezien wij niet met onderaannemers werken, kan u voor overleg of aanpassingen steeds bij ons terecht: op de werf, per telefoon of via mail. Eventuele aanpassingen kunnen dan zeer snel uitgevoerd worden, uiteraard met de goedkeuring van architect en/of ingenieur.”

Jaren Ervaring

Al twintig jaar een toonaangevend bedrijf in de industrie.

Kwaliteit nastreven

Een mooie service, ook na afloop van het bouwproces.

Na-service

Voor u als voor ons is de na-service zeer belangrijk.

Onze Tijdlijn

2018

Vader en zoon, Mathieu en Yannick, beslissen om het bedrijf samen verder te zetten zonder José onder de naam YMD bouwwerken.

2017

Al twintig jaar is JMD bouwwerken een toonaangevend bedrijf in de industrie.
2008

Uitbreiding

Yannick, zoon van Mathieu, vervoegt de rangen zodat de opvolging verzekerd is.

1997

Oprichting

In 1997 is JMD bouwwerken opgericht door de 2 broers José & Mathieu Dewalque. Nadat zij afgestudeerd waren als bouwvakker zijn zij beiden in de bouwsector aan de slag gegaan als metselaar. Na een aantal jaren in loondienst gewerkt te hebben besloten ze om de stap te zetten naar zelfstandige aannemers .